![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 264 Pomógł: 11 Dołączył: 9.05.2011 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Mam taki kod jak widać wysyła on formularz bez klikania w "wyślij" i przekierowuje na strone podana action Ale chciałbym osiągnąć efekt taki że wyśle mi ten formularz tam gdzie action wskazuje alee nie przekieruje mnie do pliku podanego w action ale wyśle formularz i wtedy przekieruje na strone którą chce. nie musi mi zwracać formularz czy dobrze wypełniłem ale zeby został wysłany zrobił co musi nawet jeśli błąd wyjdzie i wtedy przekierował tam gdzie chce. Informuje że nie mam dostępu do pliku action. Troche to pokręcone ale mam nadzieje że rozumiecie. Z góry thx. : )) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 178 Pomógł: 596 Dołączył: 25.09.2009 Skąd: Piwniczna-Zdrój Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 264 Pomógł: 11 Dołączył: 9.05.2011 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
niestety nie działa fakt przerzuca gdzie chce ale nie wysyła formularza bo nie robi co powinno a dane wysyłam dobre. Formularz który dałem na początku działa ok ten skrypt niestety już nie : / ale jeśli odwróce form.submit = my_submit; form.submit(); na form.submit(); form.submit = my_submit; to formularz wyśle ale nie przerzuci na strone którą chce : (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ten post edytował plej 10.03.2013, 15:57:58 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 178 Pomógł: 596 Dołączył: 25.09.2009 Skąd: Piwniczna-Zdrój Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No cóż, ten komunikat "AJAX here" miał oznaczać "w tym miejscu wysyłamy formularz AJAX-em". Może teraz będzie to bardziej zrozumiałe.
Ten post edytował mortus 10.03.2013, 16:58:55 |
|
|
![]()
|
|
Ok jeszcze nie działa zbytnio.
Nie znam js zabardzo jak zrobić zeby linijka window.location.href = 'dfffff'; wykonała się po 3sekundach? Np. Przykładowo wypłaca kase z banku wysyłając formularz postem i wtedy przekierowuje na kupno np. broni do czego służy bezpośredni link.
ten kod powyżej działa tak że wypłaca kase ale nie przekierowuje do kupna jak odróce form.submit(); form.submit = my_submit; na form.submit = my_submit; form.submit(); przekierowuje na kupno ale nie wypłaca kasy. w czym problem?? Chciałem w curl'u to zrobić ale nie przechodzi raczej jest zablokowane na temtej stronie czy coś. Zostaje bardziej js i html (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ten post edytował plej 10.03.2013, 22:28:40 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 03:40 |