![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 1.03.2013 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam problem, który mnie nurtuje;/
Mam kod
i w momencie gdy przejdę na http://localhost/main.php?strona=klienci&klient=13 za nic nie chce nic wyswietlić tak jakby nie istniała $_GET['klient'] o co może chodzić ? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 380 Pomógł: 1116 Dołączył: 30.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
var_dump($_GET); i zobacz sam o co chodzi
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Wyświetlasz DIV w TBODY.... z tego z definicji nic dobrego nie będzie.... Poczytaj o tabelkach i doczytaj co mozna tam wyświetlać. Na dodatek tego diva nie zamykasz, przez co rozwalasz cały kod html. Nic dziwnego, że nic ci się nie wyświetla
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 1.03.2013 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wyświetlasz DIV w TBODY.... z tego z definicji nic dobrego nie będzie.... Poczytaj o tabelkach i doczytaj co mozna tam wyświetlać. Na dodatek tego diva nie zamykasz, przez co rozwalasz cały kod html. Nic dziwnego, że nic ci się nie wyświetla ale wyswietlając też nic się nie dzieje var-dump też nic nie pokazuje;/ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Przeglądarka->Pokaż źródło strony a zobaczysz, że wszystko jest
![]() aaaa tego też się nie wkłada do TBODY..... prosze, zajrzyj do dokumentacji HTML i TABLE edit: dobre też jest to, że TABLE I TOBODY generujesz tylko dla warunku: if (($_GET['strona'] === 'klienci') && ($_GET['akcja'] === 'przegladaj')){ zaś koniec TBODY i TABLE generujesz zawssze, przez co dla drugiego warunku masz samo </tbody></table> bez ich rozpoczęcia ![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
ok juz sobie poradziłem. Dawno nie siedziałem przy tym projekcie. Problem leżał w includowaniu dużo wcześniej
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 66 Pomógł: 11 Dołączył: 25.07.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Używsza złego operatora porównań.
|
|
|
![]()
|
|
@Lysiur
1) Problem już dawno rozwiązany 2) === jest poprawnym operatorem w tym przypadku. Zapraszam na jakiś kurst, może być online, podstaw php. Manual też się przyda. ![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 66 Pomógł: 11 Dołączył: 25.07.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@nospor: true, nadrobione
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 10:00 |