![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 87 Pomógł: 3 Dołączył: 15.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, chciałbym poznać waszą ocenę na temat strony internetowej akcji pomocy "Pomagajmy!".
Stronę "stworzyłem" w czystym HTMLu ( nie ma żadnych obrazków ( oprócz favicon i fontów ) ). Jest to mój pierwszy poważny projekt, więc proszę o wyrozumiałość ![]() Albo w sumie, proszę mówić dokładnie co jest nie tak ( ogólnie co jest do d*py ). Surowa krytyka mile widziana. http://pomoc.p.ht Ten post edytował Daiquiri 28.02.2013, 21:20:40
Powód edycji: [Daiquiri]: usuwam nazwę linka
-------------------- "Zło do triumfu potrzebuje tylko tego, aby dobrzy ludzie nic nie robili" |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 180 Pomógł: 19 Dołączył: 4.11.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pod Operą na Linie.. rozpisywać się nie będę, na zrzucie to widać.
![]() Ten post edytował kilab 28.02.2013, 21:06:06 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 616 Pomógł: 84 Dołączył: 29.11.2006 Skąd: bełchatów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
czemu masz wszystko w style?
Sprawdzałeś to w niższych rozdziałkach niż 1600X 900 ? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 87 Pomógł: 3 Dołączył: 15.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki, naprawię to ( jakoś ).
Nie sprawdzałem właśnie. Znaczy sprawdzałem tylko pod innymi przeglądarkami, o rozdziałce zapomniałem PS: Jeśli ktoś ma pomysł jak rozwiązać problem z rozdzielczością to proszę pisać ![]() @memory: w style? Ten post edytował zielu001 28.02.2013, 22:13:04 -------------------- "Zło do triumfu potrzebuje tylko tego, aby dobrzy ludzie nic nie robili" |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 333 Pomógł: 137 Dołączył: 25.03.2008 Skąd: jesteś?? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://d.pr/i/O8jR
Ja mam pomysł a w zasadzie ważną radę, nie korzystaj z absolute, to służy do pozycjonowania czegoś na czymś - np. dwie grafiki czy linki leżące na sobie / zakrywające się, a nie by robić lay na tym. Jak dla mnie kod jest do przepisania od zera, jak nie absoluty to kwiatki tego typu - margin: -250px 0 0 -500px; Ta strona jest bardzo prosta jedyne co potrzeba to trochę rozwagi, poucz się css'a, zaprzyjaźnij z float, display, overflow (Bardzo potrzebne przy float i nie określonej wysokości). -------------------- Mój blog - o wszystkim i niczym ale zazwyczaj związane z informatyką! ;-)
Githube Usługi spawalnicze i monterskie | Park linowy Lublin i Okunince |
|
|
![]()
|
|
Postaram się to jak najszybciej przepisać i wystawię tutaj znów
![]() -------------------- "Zło do triumfu potrzebuje tylko tego, aby dobrzy ludzie nic nie robili" |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 341 Pomógł: 25 Dołączył: 28.09.2008 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja nie wierze w Twoje dobre intencje:D
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 249 Pomógł: 8 Dołączył: 10.08.2011 Skąd: Bełchatów Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Weź też pod uwagę smartfony, przynajmniej zeby strona byla czytelna, bo narazie nie da sie nawet doczytac - wszystko lezy na sobie.
@memory tez z belchatowa ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 18:04 |