![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 24.02.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć,
mam następujący problem: mam np. 10 divów w których jest jakiś tekst, chciałbym aby standardowo wyświetlił się tylko pierwszy div a po kliknięciu tekstu "Next" pierwszy div został zastąpiony następnym w kolejności. Po kliknięciu "Forward" div który się pojawił miałby być zastąpiony divem poprzedzającym go. Nie znam JavaScriptu a bardzo jest mi ten skrypt potrzebny. Jeśli nikt nie chciałby podać mi gotowca to prosiłbym chociaż o jakieś wyraźne wskazówki (dla kogoś kto zna PHP na poziomie podstawowym rozszerzonym ![]() W internecie znalazłem coś takiego:
Jednak nie do końca chodzi mi o takie działanie. Dzięki za odpowiedzi. refresh refresh |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 2 Dołączył: 13.04.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, taki kod powinien być dobry, pamiętaj aby przed nim załadować jquery.
Przepraszam że post pod postem, ale nie moge edytować poprzedniego. Oto rozwiązanie:
EDIT 03-05: Tutaj jest kod który powinien działać: [/html] Ten post edytował HuzarO 2.03.2013, 21:47:50 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 24.02.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki za ogromną cierpliwość i pomoc
![]() Pozdrawiam. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 12:32 |