![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 26.09.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam użytkowników forum
![]() Odkupiłam stronę firmową i dostałam dostęp do panelu admina i serwera. Chciałabym dodać na stronie wyskakującą reklamę. Strona jest zrobiona na zasadzie wzorca MVC i html/css/php oraz jest też flash-owa. Zrzuciłam sobie pliki na komputer aby nie popsuć strony i niewiem gdzie dodać kod aby na stronie startowej wyskakiwała ta reklama? Jak prosto robić taki kod i czy ktoś mógłby mi podać gotowe rozwiązanie ponieważ z programowania znam się tylko na html i css oraz trochę php. Będę wdzięczna za pomoc ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 859 Pomógł: 177 Dołączył: 29.10.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No to jak masz MVC to bierzesz się za V - widok. Szukasz folderu template i szukasz strony na ktorej chcesz dodac reklame:)
Ten post edytował aras785 29.01.2013, 11:52:11 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 26.09.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a jak zrobić aby reklamę można było zamknąć?
w google wyczytałam coś o pop-up w java script ale czy to jest to i czy jest to konieczne? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a jak zrobić aby reklamę można było zamknąć? w google wyczytałam coś o pop-up w java script ale czy to jest to i czy jest to konieczne? Nie. Możesz zrobić to też jako DIV z Xem. W dużym uproszczeniu, będzie to tak: http://jsfiddle.net/KHMc8/ -------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 21:08 |