![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 32 Pomógł: 0 Dołączył: 8.07.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Agencja interaktywna Pro-Creation poszukuje od zaraz pracowników na stanowisko
Web Developer Zakres obowiązków:
Od kandydatów oczekujemy:
Dodatkowe atuty:
Naszemu przyszłemu pracownikowi oferujemy:
Portfolio oraz CV prosimy przysyłać e-mailem na adres praca@pro-creation.pl. Informujemy, że odpowiemy jedynie na wybrane oferty. Pro-Creation Sp. z o.o. ul. Rosy Bailly 18 01-494 Warszawa tel. 22 638 70 70 http://www.pro-creation.pl
Powód edycji: [phpion]: Usunąłem link pozycjonujący.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 556 Pomógł: 40 Dołączył: 20.07.2012 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
chciałem wysłać cv ale jak zobaczyłem waszą stronę to pomyślałem, że wstyd będzie komuś to pokazać (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
agencja interpasywna ... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 148 Pomógł: 230 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@kayman, nawet bez tego dopisku agencje interaktywne łatwo odróżnić po tym, że chcą od Ciebie tego, żebyś był nie tylko programistą, ale też koderem i grafikiem (czyli masz być od wszystkiego).
(to nie jest komentarz do tego konkretnego ogłoszenia) A tak nawiasem... chyba brak NIP i REGON (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Brak pełnych danych firmy, przenoszę.
@Pyro -> a raport gdzie? ;] |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 148 Pomógł: 230 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.09.2025 - 12:45 |