![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 333 Pomógł: 0 Dołączył: 4.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam
łażąc ostatnio po różnych stronach zauwałyłem, że przy domenach cośtam.TK na niektórych pojawia się popup reklamowy, a na niektórych nie... zastanawia mnie od czego to jest uzaleznione... może istnieje jakiś skrypt, który nie pozwala na pojawianie się popapów ![]() pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 597 Pomógł: 30 Dołączył: 19.02.2003 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co ma wspólnego domena z wyświetlaniem popup?
Pozatym jest coś takiego jak firefox. Także firewalle blokują popup KPF. -------------------- Zapraszam na mój php blog, tworzenie stron.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 121 Pomógł: 1 Dołączył: 4.01.2004 Skąd: Jawor Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
sf: chodziło mu o wysietalnie popup reklamowych gdy masz domene .tk
![]() bronx: o ile pamietam to jest tam mozliwosc oplacenia domeny i reklam nie ma ![]() -------------------- www:
WebMind.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 597 Pomógł: 30 Dołączył: 19.02.2003 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
null, sorki, nie wiedzialem, ze jest taki projekt, ktory udostepnia darmowe domeny jakiegos kraju
hyh, w sumie to jest tylko przekierowanie jak prv.pl, glt.pl jesli tego nie oplacimy, wiec nic dziwnego, ze jest jakas reklama... a obejscie popup byloby pewnie sprzeczne z umowa, ktora zaakcepetowalismy przy rejestracji (ale nie czytalem jej, wiec nie wiem ![]() Ten post edytował sf 19.09.2004, 12:18:02 -------------------- Zapraszam na mój php blog, tworzenie stron.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 23:01 |