![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 52 Pomógł: 2 Dołączył: 7.10.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Mam div o id reklamy. Chciałbym teraz zrobić, aby po kliknięciu w obrazek był on PŁYNNIE wysuwany, rozsuwany. Czy moglibyście pomóc? W php sobie jakoś radzę, ale JS to dla mnie czarna magia ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 958 Pomógł: 574 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: wiesz, że tu jestem? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
google -> jquery hide (zobacz też animation i pluginy)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 52 Pomógł: 2 Dołączył: 7.10.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Drogi kolego!
Patrzyłem już wszystko na google przed napisaniem tematu ![]() Znalazłem całkiem dobry skrypt, jednak ukrywał on tylko, a ja potrzebuję żeby i ukrywał i odkrywał ![]() Oto ten skrypt:
i kod JS:
Pomóżcie go przerobić... I jakby się dało, aby jeśli jest pokazany div to aby zamiast pokaż pojawiał się ukryj i obrazek przy tym: images/minus.png, a jeśli ukryty to aby zamiast ukryj pojawiał się pokaż i obrazek: images/plus.png. Z góry przepraszam, ale nie bardzo ogarniam JS ![]() Ten post edytował misterious 12.01.2013, 17:42:01 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 39 Pomógł: 1 Dołączył: 18.10.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Trzymaj
![]() Kod <!DOCTYPE html>
<html> <head> <script src="http://code.jquery.com/jquery-latest.js"></script> </head> <body> <button>Kliknij</button> <p>tekst do wyświetlenia</p> <script> $("button").click(function () { $("p").toggle("slow"); }); </script> </body> </html> |
|
|
![]()
|
|
Ten skrypt to ja też znalazłem i działa on tylko na klasę P
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 39 Pomógł: 1 Dołączył: 18.10.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
na div`a masz
![]() Kod <!DOCTYPE html>
<html> <head> <script src="http://code.jquery.com/jquery-latest.js"></script> </head> <body> <button>Kliknij</button> <div class="ps">tekst do wyświetlenia</div> <script> $("button").click(function () { $(".ps").toggle("slow"); }); </script> </body> </html> |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 311 Pomógł: 13 Dołączył: 7.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Znalazłem ten skrypt na forum ale też jestem cieńki z JS więc prosze o kod działający po kliknięciu na odnosnik zamiast na button. Z góry dzięki!
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 10:33 |