![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 16.12.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej. Mam problem z generowaniem pliku php przez generator.
plik generator.php
plik generator2.php
Jak zrobic aby to co jest w polu tekstowym zapisywało do pliku o nazwie pytania? Próbowałem tak:
Ale przy takim czyms wyskakuje od groma błędów. Chodzi mi o to aby móc zapisywać tak jakby te "pytania" w jednym katalogu i później je dołączyć do pliku głównego (pisze autoresponder i właśnie tu problem sie pojawił .. ). Chodzi o to by skrypt który ma zostać zapisany się nie wykonywał oprócz np "<?php echo $_POST['odpowiedz10']; ?>". Chyba ze znacie na to jakies inne rozwiazanie to chetnie wysłucham ![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 933 Pomógł: 460 Dołączył: 2.04.2010 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem czy wiesz, ale nie otwiera się tagów php wewnątrz już uprzednio otwartych tagów php...
Textarea możesz zrobić tak: lub tak: Co ma robić ten preg_match? jest to funkcja PHP, tak więc powinna znajdować się pomiędzy znacznikami php, a nie że przekazujesz tam nie wiadomo co? Ten post edytował b4rt3kk 7.01.2013, 17:39:30 -------------------- Jeśli pomogłem, kliknij proszę 'pomógł'. Dzięki.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 16.12.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem czy mnie dobrze zrozumiałeś ale chce zrobić tak aby dało się generować plik który by wyglądał tak:
Chodzi o bota na GG który wyłapuje słowo w tekście i losuje odpowiedź i wysyła ją do użytkownika a ten plik by był na przykład w folderze "odpowiedzi" i został dołączony do głównego pliku bota. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 933 Pomógł: 460 Dołączył: 2.04.2010 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A to co innego. Zrób tak:
Ten post edytował b4rt3kk 8.01.2013, 10:07:56 -------------------- Jeśli pomogłem, kliknij proszę 'pomógł'. Dzięki.
|
|
|
![]()
|
|
A to co innego. Zrób tak:
Wielkie dzięki, działa ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 20:20 |