![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 87 Pomógł: 1 Dołączył: 3.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie.
Znalazłem na tej stronie: http://www.songster.sk/playlist.html?r=expressk ciekawą opcję - odsłuch piosenki na stronie. I tutaj nasuwa się pytanie, jak to zrobić na własnej stronie internetowej? Z tego co zauważyłem w kodzie źródłowym, piosenka jest odsłuchiwana z LAST.FM lub Grooveshark. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 511 Pomógł: 143 Dołączył: 13.03.2010 Skąd: Jasło Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
html5 tag audio
by działało w starszych przeglądarkach to odtwarza się za pomocą flash |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 87 Pomógł: 1 Dołączył: 3.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dobrze, ale skądś musi pobierać ten utwór.. I tutaj pytanie, skąd? Utwór ma być tylko do odsłuchu.
Mam listę piosenek i chciałbym, żeby automatycznie znajdowało utwór i odsłuch.. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 511 Pomógł: 143 Dołączył: 13.03.2010 Skąd: Jasło Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Niestety to rozwiązanie odpada.. Grooveshark nie zgodziło się wydać mi numeru API..
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 16:53 |