![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 0 Dołączył: 22.11.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Próbuje pozbyć się ze strony, a raczej z podstron końcówki .html Wyczytałem, że trzeba wkleić ten skrót do .htaccess RewriteEngine on RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteCond %{REQUEST_FILENAME}.html -f RewriteRule ^(.*)$ $1.html Wklejałem na różne sposoby i się nie udało zawsze wyskakiwał błąd. Teraz, nie ruszany plik .htaccess wygląda tak: ################################################################# # Modyfikacja zmiennych PHP # # PrzykĹadowe wĹÄ czenie zmiennej register_global # # W celu aktywacji naleĹźy usunÄ Ä znak komentarza '#' z poczÄ tku # # Zmienna zostanie aktywowana w ciÄ gu kilku minut od zmiany # ################################################################# <IfModule Mod_php.c> #php_value register_global 1 </IfModule> Co mam zrobić, gdzie wkleić, żeby zadziałało? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Błąd, to znaczy?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 0 Dołączył: 22.11.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
TO znaczy, że nie było zmian, czyli nadal końcówka była.
A jak wgrywałem sitemaps do Narzędzia dla webmasterów to wtedy wyskakiwał jakiś błąd. Już sobie poradziłem. Temat do zamknięcia |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 13:01 |