![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 44 Pomógł: 0 Dołączył: 18.12.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Ostatnio mam problem z plikiem php obsługującym kupony promocyjne. Ot kod:
Błąd polega na tym, że wartości nie dodają się do bazy, nad formularzem pojawia się "($_SESSION['login']))) {?> " dołącze jeszcze plik connect.php:
dzięki z góry za pomoc |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
nie: <?
a: <?php Pozmieniaj wszędzie gdzie tak masz |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 44 Pomógł: 0 Dołączył: 18.12.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie: <? a: <?php Pozmieniaj wszędzie gdzie tak masz pozmienialem na:
i dodatkowo wyskoczyl mi bląd: ( ! ) SCREAM: Error suppression ignored for ( ! ) Parse error: syntax error, unexpected '(', expecting T_STRING or T_VARIABLE or '{' or '$' in C:\wamp\www\iloyal\admin\coupons.php on line 28 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 168 Pomógł: 126 Dołączył: 5.02.2010 Skąd: Świdnica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wydaje mi się, że zapomniałeś zamknąć instrukcji warunkowej if.
|
|
|
![]()
|
|
Wydaje mi się, że zapomniałeś zamknąć instrukcji warunkowej if.
i mam błąd: ( ! ) SCREAM: Error suppression ignored for ( ! ) Parse error: syntax error, unexpected T_ELSE in C:\wamp\www\iloyal\admin\coupons.php on line 8 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Jakie pozmieniałeś.... przecież wyraźnie nadal widzę:
<? echo $mesaj; ?> mówiłem wyraźnie: zamień wszystkie a nie pierwszy z brzegu... if ((empty($_SESSION['user_id']) and empty($_SESSION['login'])) || (!$_SESSION['ranga']==2)); po co żes ten ; na koncu dał? Poprzednikowi chodziło o IF, który masz w środku. A zamknięcie polega na dodaniu } we właściwym miejscu ps: $data->($_SESSION['login']) co to za konstrukcja? Przecież to też jest błędne. Nawet nie wiem co to ma niby robić. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 99 Pomógł: 22 Dołączył: 14.12.2007 Skąd: Wyszków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
$data->${$_SESSION['login']}
|
|
|
![]()
|
|
ok. niby działa, formularz już się pojawił.
wyskakuje ten błąd: Notice: Undefined variable: kryset in C:\wamp\www\iloyal\admin\coupons.php on line 27 a jak wywalę tą linijke <?php if(isset($data->${$_SESSION['login']})) ?> ten błąd znika. natomiast gdy wpisuje kod "xyz" jaki mam ustalony w bazie http://scr.hu/0pa0/oob8v mam to w tych linijkach coś nie gra:
Ten post edytował haribol 18.12.2012, 20:41:16 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 11:04 |