![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 12.12.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy są tutaj może osoby ,które znają dobrze PHP+mysql i chciałyby wziąć udział w projekcie stworzenia gry via www ?
Wszystko jest do dogadania , a szczegóły oczywiście na PW lub gg 9340713 pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie ten dział. Jaki masz budżet?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 12.12.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie znalazłem odpowiedniego działu gdzie bym mógł zamieścić takie ogłoszenie. Wiadomo to nie jest sprawa dla jednej osoby by mogła coś takiego stworzyć dlatego proponuje udział ( gdzie 200-250 zł będzie wpadało po 0,5 roku + jakiś zadatek że wogóle napisana została gra) lub budżet do 800 zł, ale wtedy wiadomo skończenie pisania kodu i się rozchodzimy. Myślę że pomysł nie jest głupi i da się na nim zarobić, może nie krocie , ale na pewno nie mało (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , poza tym już jednego PHP-owca mam , ale potrzebuje jak to się mówi zespół.
P.S dzięki za przeniesienie. Ten post edytował McAs 12.12.2012, 14:26:49 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
budżet do 1 tyś zł, budżet do 800 zł, To w końcu 1k czy 800zł? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Wątpię żebyś za taką kwotę kogoś znalazł, chyba że ktoś pobierze gotowca, pozmienia kilka rzeczy i opchnie Ci jako swój autorski kod (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Silnik gry to nie jest praca na jeden weekend (chyba że coś pokroju: rejestracja/logowanie/pokaż dane podane przy rejestracji). Wyślij mi specyfikację na PW tak z ciekawości, albo podaj ją tutaj, będzie prościej. Ten post edytował !*! 12.12.2012, 14:29:24 |
|
|
![]()
|
|
Machnęła mi się klawiatura bo coś mi komp szwankuje. 1k (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) wiem że nie jeden weekend, a gdzieś 2 miesiące pisania. 1 osobę mam pewną , a od drugiej czekam na odp. dlatego szukam 3 osoby by można było jak to się mówi " już się pobawić"
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 355 Pomógł: 533 Dołączył: 15.01.2010 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1000zł za 2 miesiące pracy, fundacja praw człowieka powinna się Tobą zainteresować (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 148 Pomógł: 230 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Silnik gry to nie jest praca na jeden weekend (chyba że coś pokroju: rejestracja/logowanie/pokaż dane podane przy rejestracji). Ty byś to pisał cały weekend? Pfi! Powolnyś (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Ale co ma logowanie/rejestracja do silnika gry?!
To jest przykładowy silnik:
Budżet dupy nie urywa, rynek wybrałeś sobie bardzo, ale to bardzo trudny. Opisz coś więcej swój projekt. Bo 'mam pomysł na gre' to dziś za mało aby zaistnieć. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 75 Pomógł: 20 Dołączył: 8.10.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dlaczego tak a nie
Niedopatrzenie czy tak jest czytelniej? Z czystej ciekawosci pytam Poza tym zaciekawiło mnie ze mówisz ze to bardzo trudny rynek. Jest tak duzo gier internetowych pisanych? Może to nei pytanie na ten temat ale w takim razie jakie rodzaje aplikacji internetowych teraz najlepiej pisać? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 675 Pomógł: 286 Dołączył: 15.06.2009 Skąd: Wieliczka Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niedopatrzenie czy tak jest czytelniej? Z czystej ciekawosci pytam to było pisane z ironią (chyba) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Poza tym zaciekawiło mnie ze mówisz ze to bardzo trudny rynek. Jest tak duzo gier internetowych pisanych? Może to nei pytanie na ten temat ale w takim razie jakie rodzaje aplikacji internetowych teraz najlepiej pisać? gier jest teraz naprawdę od metra - wystarczy wejść na kwejka, onet, czy inny większy serwis i co chwilę migają Ci ich reklamy przed oczami - przy tak wielkim wyborze ciężko jest zdobyć potencjalnego gracza a już w ogóle zmusić go do wygenerowania jakiegoś zysku (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Ale co ma logowanie/rejestracja do silnika gry?! Bardzo dużo jeśli to pRoMOORPGlifeSIM. pyro - chlanie kawy spowalnia pracę (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 22:40 |