|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 11.12.2012 Ostrzeżenie: (0%)
|
Witam,
Po zakończeniu współpracy z wykonawcą www przenoszę stronę na własny serwer w home. ftp przekopiowane zostało mi najgorsze, czyli bazy danych MySQL na których zupełnie się nie znam. Czy możecie mnie "poprowadzić" przy tej operacji? Poniżej Panele phpmyadmin po lewej dawca [export] po prawej home czyli biorca [import] (IMG:http://imageshack.us/a/img593/8475/bazyd.th.jpg) Tylko, że Tryb zgodności SQL ustawiony miałem na NONE w obu panelach. Dawca: # Serwer WWW Apache/2 Wersja klienta MySQL: 5.1.34 Rozszerzenie PHP: mysqli # MySQL Serwer: Localhost via UNIX socket Wersja serwera: 5.1.34 Wersja protokołu: 10 Kodowanie napisów dla MySQL: UTF-8 Unicode (utf8) Niestety jak próbowałem zaimportować wygenerowany plik dostałem same krzaczki: Cytat apytanie SQL:
���ے�F�&^���j���HT횦HJ�� MySQL zwrócił komunikat: #1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '?' at line 1 |
|
|
|
![]() |
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 94 Pomógł: 5 Dołączył: 6.11.2012 Ostrzeżenie: (0%)
|
chodź na czat na facebook, poprowadzę Cię krok po kroku....
facebook.com/profile.php?id=1000xxxx -- skontaktowany Ten post edytował jeremiash 11.12.2012, 17:00:57 |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 23.12.2025 - 23:36 |