|  import - eksport w formularzu | 
|  import - eksport w formularzu | 
|   

| |
| Grupa: Zarejestrowani Postów: 59 Pomógł: 0 Dołączył: 7.04.2010 Ostrzeżenie: (0%)    | 
				Witam, czy istnieje jakiśgotowy skrypt, taki który jak dodam do mojego formularza to wykona następujące czynności: -po kliknięciu przycisku zapisze dane z formularza i wygeneruje kod, który gdy później wkleję w odpowiednie pole to zaimportuje mi dane do formularza? Chciałbym aby za każdym razem gdy ktoś wypełni formularz i wynegeruje odpowiedni kod to w przyszłości wystarczy tylko go wpisać a odpowiednie dane zostaną zaimportowane. | 
|  | |
|  | 
|   

| |
| Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 527 Pomógł: 438 Dołączył: 28.06.2011 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%)    | 
				Hmm nie do końca dobry dział mi się wydaje... Ale czy to czego szukasz nie jest po prostu identyfikatorem (ID) rekordu w tabeli bazy danych? Dodajesz coś do niej - otrzymuje ID, po tym id możesz dostać te dane które zapisałeś... | 
|  | |
|   

| |
| Grupa: Zarejestrowani Postów: 59 Pomógł: 0 Dołączył: 7.04.2010 Ostrzeżenie: (0%)    | 
				możliwe, ale niestety nie znam się na bazach danych.. czy mógłbyś mi podpowiedzieć co mam zrobić?

| 
|  | |
|   | 
|   | Aktualny czas: 31.10.2025 - 03:14 |