Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> Brak zdjęć na facebooku
klej86

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Witam. Od jakiegoś czasu na facebooku nie moge zobaczyć niektórych zdjęć dodanych przez z moich znajomych itp. W miejscach zdjęć znajdują się białe pola. Problem dzieje się na wszystkich przeglądarkach w komputerze. W googlach nie znalazłem konkretnego rozwiązania, dlatego też zwracam się z pomocą do was. Inne strony działają prawidłowo. Używam Firefoxa i Opery.
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 3)
Monter08

-----

Jedne co mi do głowy przychodzi jest to, że możliwe, iż masz jakiś problem z połączeniem się z jednym z serwerów facebooka, zbadaj to spisując adresy serwerów zdjęć które Ci nie działają i sprawdź czy jest połączenie do nich i jak wygląda trasa do tych serwerów, użyj tracerta.

Ten post edytował Monter08 26.11.2012, 00:12:16
+Quote Post
Szymciosek

-----

Sprawdź inne konto, kumpel miał ostatnio tak, że na jego koncie nie ładowało mu się w ogóle facebook, do brata jak wchodził, to było spoko. Problemem okazało się włączone bezpieczne połączenie w jego koncie.
+Quote Post
klej86

-----

Brak zdjęć występował na wszystkich kontach na tym komputerze. Problem jakimś cudem sam sie dzisiaj rozwiązał. Wszystkie zdjęcia świetnie sie ładują. Nie wiem co było nie tak...
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 3.10.2025 - 02:26