![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 59 Pomógł: 0 Dołączył: 2.01.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Od godziny męczę się ze znalezieniem błędu w moim skrypcie do uploadu plików i nie mogę go znaleźć. Klamry? Klamry raczej się zgadzają. Błąd powstał po tym jak dodałem if (empty($_POST["plik"])) więc postanowiłem to chwilowo zamrozić, ale bez zmian - Błąd serwera
W witrynie wystąpił błąd podczas pobierania strony http://imgm.tk/upload.php. Może być ona wyłączona na potrzeby konserwacji lub nieprawidłowo skonfigurowana., więc błąd zrobiłem gdzieś w skrypcie w innej jego części ;/ Proszę Was jako fachowców w tej dziedzinie o pomoc no i ewentualnie o krótkie wytłumaczenie tego błędu jakby dało radę ![]()
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 129 Pomógł: 17 Dołączył: 17.09.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
masz
if(){ }else{ }else{ } linia 38 i 48 nie ma takiej konstrukcji poprawna to: Kod if ($a > $b) {
echo "a is bigger than b"; } elseif ($a == $b) { echo "a is equal to b"; } else { echo "a is smaller than b"; } Ten post edytował szalek01 12.11.2012, 20:57:13 -------------------- PDO nie gryzie....
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 59 Pomógł: 0 Dołączył: 2.01.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ale przecież tak mam, ze:
Jeżeli tak to wykonuje skrypt, a jeżeli nie to skrypt nie jest wykonywany ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Zrozum.... ty masz tak:
IF ELSE ELSE IF (costam) zrob cos tam ELSE zrob cos innego ELSE i znowu ELSE do ELSE.... przecież to bez sensu i niepoprawnie składniowo. Cytat Jeżeli tak to wykonuje skrypt, a jeżeli nie to skrypt nie jest wykonywany więc jak inaczej? To co ty mówisz tutaj to jest o to:IF ELSE A ty masz IF ELSE ELSE Rozumiesz wkońcu? -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 04:06 |