![]() |
![]() |
--Jarek3366-- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam serdecznie
Mam mały problem próbuje zaimportować baze która znajduje się w pliku xml (duży on jest ok 58 mega) przez phpmyadmin do bazy mysql i nie wiem czemu nie mogę serwer na ovh, postawiłem też na lokalnym kompie i w obu przypadkach dostaje komunikat : Fatal error: Allowed memory size of 134217728 bytes exhausted (tried to allocate 61583601 bytes) in /home/phpMyAdmin-3.4.9-all-languages/libraries/import.lib.php on line 290 czy ktoś jest w stanie mi pomóc ![]() Pozdrawiam Jarek |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Coś czuję że napisałeś kod, który się zapętla
![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
--Jarek3366-- |
![]()
|
Goście ![]() |
ale import jest z gotowego pliku a za używam opcji dodaj plik z panelu phpmyadmin - nie miałem nigdy do czynienia z xml no chyba ze poleciłbyś mi Kolego coś do prze-konwertowania z xml do csv
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
A wybacz, nie doczytałem że robisz to przez phpmyadmin. Myślałem, że przez jakiś swój kod
![]() W takim razie zapomnij, że coś napisałem, gdyż w tym przypadku moje postu są nie na temat ![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 395 Pomógł: 80 Dołączył: 24.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeśli masz dostęp do lini poleceń, to wyślij bazę przez ftp a następnie zimportuj ją przez przez linię poleceń.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 22:24 |