![]() |
![]() |
--Wiktoria-- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam,
mam problem z napisaniem następującego kodu. Mam trzy divy, każdy o szerokości 450px, przy czym na początku widać tylko szerokość 150px. Potrzebuję uzyskać taki efekt: 1. div rozszerza w prawo z szerokości 150px do 450px 2. div rozszerza się w lewo z szerokości 150px do 450px 3. div rozszerza się w lewo i prawo, jednocześnie w obie strony o 150px Wiem, jak zrobić rozszerzenie w lewo/prawo od 0 do 450px, ale nie potrafię zrobić powyższych przypadków - czy mógłby ktoś pomóc? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 333 Pomógł: 137 Dołączył: 25.03.2008 Skąd: jesteś?? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jquery / .animate()
|
|
|
--Wiktoria-- |
![]()
|
Goście ![]() |
To, że animate może do tego posłużyć wiem, ale nie wiem jak wykonać rozszerzanie w obie strony naraz..
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 333 Pomógł: 137 Dołączył: 25.03.2008 Skąd: jesteś?? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zobaczyłeś chociaż kod tej funkcji? Jednym z argumentów jest tablica z danymi "co ma się stać", hmmm teraz pytanie dlaczego to jest tablica a nie string? Dalej idąc tym tropem (i jakimkolwiek przykładem z manuala) pewnie wpadniesz na pomysł jak to zrobić.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.09.2025 - 15:59 |