|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 2.11.2012 Ostrzeżenie: (0%)
|
Witam,
Zacząłem na szybko tworzyć stronkę w celu poćwiczenia php ale nie wychodzi mi to za bardzo bo jakoś ciągnie mnie do html'a Z htmlem miałem trochę doczynienia ale jakiś super to nie jestem chciałem stworzyć coś w php i zacząłem od takiej prostej strony, problem w tym że chce aby linki które są w menu na górze otwierały się w div'ie "srodek" i nie bardzo wiem jak zrobić żeby miało to ręce i nogi?? Wstawiam kod który działa ale wyrzuca na początku błędy, może ma ktoś ochotę zerknąć i powiedzieć mi do jest nie tak?? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Ten post edytował sushim 2.11.2012, 16:17:25 |
|
|
|
![]() |
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 318 Pomógł: 76 Dołączył: 27.12.2011 Skąd: Dąbrowa Górnicza Ostrzeżenie: (0%)
|
Ja rozwiązałbym to tak:
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 180 Pomógł: 19 Dołączył: 4.11.2007 Ostrzeżenie: (0%)
|
Napisz o jakie błędy chodzi bo nie każdy będzie kopiował i uruchamiał kod.
... Ten post edytował kilab 3.11.2012, 13:58:48 |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 237 Pomógł: 22 Dołączył: 16.09.2010 Skąd: Lubaczów Ostrzeżenie: (0%)
|
Napisz o jakie błędy chodzi bo nie każdy będzie kopiował i uruchamiał kod. Można jeszcze inaczej zrobić, przy większej liczbie podstron będzie krócej:
Kilab poczytaj o bajcie zerowym i nie wprowadzaj chłopaka w las (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 180 Pomógł: 19 Dołączył: 4.11.2007 Ostrzeżenie: (0%)
|
W zasadzie to już historia, z tego sposobu nie korzystam od dłuższego czasu, chciałem dobrze i nie słyszałem o bajcie zerowym.
Dobrze, że napisałeś, sam się czegoś nowego dowiedziałem, dzięki wielkie (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 25.12.2025 - 17:03 |