![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 0 Dołączył: 21.07.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Problem polega na tym iz chce pobawic sie z Facebook API. I tu pojawia sie problem. Wymagana jest weryfikacja konta za pomoca facebook mobile. Wszytko jasne ale nie dochodzi mi zaden sms z kodem aktywacyjnym. Spotkal sie ktos kiedys z czyms takim? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 180 Pomógł: 19 Dołączył: 4.11.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 0 Dołączył: 21.07.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak nie masz nic sensownego do dodania to nie pisz. Szkoda czasu
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 306 Pomógł: 42 Dołączył: 25.03.2010 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak nie masz nic sensownego do dodania to nie pisz. Szkoda czasu Jak miałem tel w sieci Play, to mi nie dochodził sms. -------------------- Strony WWW: http://arscreo.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Nieautoryzowani Postów: 45 Pomógł: 16 Dołączył: 28.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak próbowałem zweryfikować konto FanPage'a to raz po ~6h mi przyszedł sms do Playa, ale oczywiście mi się do niczego nie przydał, bo już dawno zamknąłem kartę
![]() |
|
|
![]()
|
|
Tez mam w Play wlasnie i nie dochodzi.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
Ja mam Plusa - z tego co pamiętam to również nie dostałem SMSa.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 366 Pomógł: 261 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dwa telefony z Play, oba zweryfikowane, dodam tylko że na kartę
![]() Na początku miałem problem, więc kupiłem bodajże starter z Ery tylko by zweryfikować. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 306 Pomógł: 42 Dołączył: 25.03.2010 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ciężkie, nie do rozwiązania problemy są toczone w tym temacie. ;P
-------------------- Strony WWW: http://arscreo.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 180 Pomógł: 19 Dołączył: 4.11.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ej, ale to było sensowne. Konkretna odpowiedź na zadane pytanie
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 224 Pomógł: 0 Dołączył: 31.10.2012 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Karty play, heya itp. to karty które w takich przypadkach mają problemy. Przyczyną tego jest brak autoryzacji tych kart. Portale takie jak Facebook autoryzują tylko główne karty operatora czyli serwisie orange dziala tylko karta oranga w plusie tylko karta plus itd. Musisz po prostu nabyć główną kartę operatora. Pozdrawiam.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 045 Pomógł: 141 Dołączył: 19.09.2006 Skąd: B-tów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
pozwolę sobie odkopać ![]() dzisiaj musiałem dokonać aktywacji konta przez sms który dotarł baz problemu - mam telefon w t-mobile. Tylko okazało się że kod który dostałem składa się z ośmiu cyfr, a pole do wpisywania ma maxlength="6" ![]() czyżby pierwszy test czy osoba która dostała sms na pewno jest programistą ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 11:59 |