![]() |
![]() |
-Simo- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam.
Muszę dynamicznie zmieniać zawartość(konkretnie wartość jednego pola) diva o id "d". Próbuje to zrobić za pomocą document.getElementsById().style.background ale brak jakichkolwiek efektów . Muszę to zrobić bez przeładowania strony i tak, aby funkcje zmieniając wartość dało się w przyszłości odpalać automatycznie co jakiś czas. Gdzie robię błąd?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 958 Pomógł: 574 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: wiesz, że tu jestem? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zamiast "background" daj "backgroundColor"
ps. po co listujesz element, który jest jeden na całą stronę? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 24.10.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poprawka niestety nie pomogła.
Wrzucam link do strony: http://szymondomeracki.idsl.pl/ Elementów docelowo będzie więcej, na razie chce się skupić na tym aby cokolwiek zaczęło działać (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 958 Pomógł: 574 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: wiesz, że tu jestem? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zobacz do mojej sygnatury
ps. Element nie Elements |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 24.10.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Teraz działa, kluczem było to Elements (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Dziękuje za pomoc. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 10:42 |