![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 139 Pomógł: 3 Dołączył: 5.06.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Na stronię chcę wprowadzić płatności dotpay. Założyłem już konto i teraz tworze pliki na stronie. Skorzystałem z gotowych plików od dotpaya i system po wprowadzeniu poprawnego kodu sms przekierowuje na odpowiednią stronę. W moim przypadku jest to strona która dodaje punkty i wyświetla wiadomość o pozytywnym zakupie. I tu mam problem. Ktoś może sobie sprawdzić jaka strona dodaje punkty i samemu sobie w pasku ją wpisywać. Jak to rozwiązać, aby systemu nie dało się oszukać?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 294 Pomógł: 31 Dołączył: 2.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zrób ciasteczko podczas akceptacji płatności, a stronę z dodawaniem punktów dawaj tylko temu kto będzie posiadal owe ciastko.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 763 Pomógł: 117 Dołączył: 15.03.2010 Skąd: void Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Daruj sobie dotpay, dużo było z nim problemów i pewnie nie ja jeden mam takie zdanie.
Rzuć okiem na transferuj.pl jako alternatywa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 294 Pomógł: 31 Dołączył: 2.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja szczerze ze swojej strony polecam dotpay, bez awaryjny łatwy w implementacji i wszystko spoko chodzi (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 139 Pomógł: 3 Dołączył: 5.06.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 763 Pomógł: 117 Dołączył: 15.03.2010 Skąd: void Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sesje, są po stronie serwera, nie da się tego sfałszować jeśli dobrze się to zabezpieczy.
Poczytaj o tym (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) bo sam mechanizm sesji w PHP pozostawia wiele do życzenia. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 97 Pomógł: 15 Dołączył: 12.08.2012 Skąd: Zabrze Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 25.08.2025 - 16:24 |