![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 129 Pomógł: 13 Dołączył: 23.11.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć!
Gdy chciałem podpiąć subdomenę w c-panelu wywaliło mi błąd: adres.subdomeny.pl domainadmin-domainexistsglobal Pousuwałem wszystko i spróbowałem od nowa ale nadal to samo. Usługi hostingowe proserwer.pl Wie ktoś w czym tkwi problem? -------------------- ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Nieautoryzowani Postów: 45 Pomógł: 16 Dołączył: 28.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Strzelam, że support pomoże Ci szybciej niż ktoś tu na forum?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 129 Pomógł: 13 Dołączył: 23.11.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No niestety odpowiedź support zajmuję nawet 2-3 dni więc... może tu ktoś coś wymyśli.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Nieautoryzowani Postów: 45 Pomógł: 16 Dołączył: 28.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wchodzisz do cPanelu, klikasz subdomains i masz tam inputa, gdzie wpisujesz nazwę subdomeny .(kropkę) i listę rozwijaną twoich domen, do której podpinasz subdomenę. Poniżej masz jeszcze document root, ale zostawiasz to puste(wypełni się automatycznie), klikasz Create i powinna powstać subdomena. Szczerze, to nigdy nie spotkałem się z tak długim czasem na odpowiedź od supportu, zazwyczaj odbywa się to w przeciągu godziny, a czasami tempo odpowiedzi jest takie, że czuję się jakbym czatował z supportem
![]() |
|
|
![]()
|
|
There was a problem creating the sub-domain.
-------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 23:28 |