|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 212 Pomógł: 0 Dołączył: 18.12.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%)
|
Witam.
Mam baze w SQL gdzie jest wartość: oplacony = 1 lub 0 Chce zainstalować system Dotpay, ale nie mogę znaleźć nigdzie informacji na jakiej zasadzie będzie połączenie z moją bazą ? Czy dobrze rozumiem że gdzieś w ich kodzie umieszcze swoją zmienną i w momencie jak użytkownik dokona opłaty to w tym momencie idzie UPDATE do mojej bazy podmieniając wartośc: oplacony z 0 na 1 ? Czy to jakimiś paczkami dostarczają raz dziennie ? Po prostu jak wygląda uaktualnianie mojej bazy ? |
|
|
|
![]() |
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 045 Pomógł: 141 Dołączył: 19.09.2006 Skąd: B-tów Ostrzeżenie: (0%)
|
nie to nie tak działa
podajesz adres strony na który mają być wysyłane komunikaty i pod ten adres będą wysyłane wszystkie inforacjie metodą post. Zresztą po zalogowaniu do systemu jest dostępna dokumentacja |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 212 Pomógł: 0 Dołączył: 18.12.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%)
|
Ma ktoś może taką dokumentacje ? wolałbym zaznajomić się z nią przed podpisaniem umowy z dotpay
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 173 Pomógł: 1 Dołączył: 4.05.2010 Ostrzeżenie: (20%)
|
Witam,
Tutaj masz co nie co.. https://ssl.dotpay.pl/files/dotpay_instrukcja_techniczna.pdf W każdym systemie typu online powinieneś otrzymywać potwierdzenie zero jedynkowe po wykonaniu transakcji online. Dotpay ma swoje crony które to sprawdzają, najgorzej u nich jest z tego co wiem z ING Śląskim. Po pierwsze nie ma przekierowania, sam wpłacasz na konto, po drugie czekasz czasami kilka minut na wynik. Porażka. Polecam, zobacz nowy system nie prawie 3% od transakcji ale ok 1,5% - home pay. pozdrawiam damian Ten post edytował www.aukcje.fm 20.10.2012, 20:38:58 |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 763 Pomógł: 117 Dołączył: 15.03.2010 Skąd: void Ostrzeżenie: (0%)
|
DotPay, zrezygnuj z tego rozwiązania póki jeszcze możesz, firma nie zmieniła się w ciągu ubiegłych 2 lat i jak było tak jest nadal - czyli tragicznie.
Również polecam HomePay ale warto także spojrzeć na Transferuj.pl (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 23.12.2025 - 21:08 |