![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 62 Pomógł: 0 Dołączył: 6.09.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
http://www.pneumaticon.pl/presta/authentic....php%3Fstep%3D1 Aby zobaczyć koszyk musicie jakiś produkt dać do koszyka. Po tym jak to wykonacie ukaże wam się "Dane do wysyłki" i poniżej opcja "firma" po kliknięciu w niego wyskoczy reszta formularzu. Chciałby aby po kliknięciu w osoba prywatna wyskoczyło wszystko to samo ale bez "nipu" i "Firma"
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 374 Pomógł: 79 Dołączył: 6.04.2010 Skąd: Ostrów Wielkopolski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na początku tego listingu, który wkleiłeś widać, że w dobrym kierunku kombinujesz. Uzupełnij to, czego brakuje wg moich wskazówek. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 62 Pomógł: 0 Dołączył: 6.09.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dodałem taki kod i jest możliwość wyboru ale po kliknięciach nic się nie pokazuje (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 374 Pomógł: 79 Dołączył: 6.04.2010 Skąd: Ostrów Wielkopolski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dodałem taki kod i jest możliwość wyboru ale po kliknięciach nic się nie pokazuje (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Trochę zbyt dosłownie zacytowałeś to co Ci pokazałem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) To nie był gotowiec, tylko naprowadzenie. Zobacz, masz tam tą sekcję z NIPem. Wrzuć całą między DIV z atrybutem "id=to_co_ma_sie_chowac_i_pokazywac". Zobacz też i przeanalizuj ten przykładzik. |
|
|
![]()
|
|
Hmm dodałem zwykły tekst i również nie działa. Zapomniałem, że jest to plik ".tpl" czyli technologia smarty... Jakieś sugestie ?
|
|
|
![]()
|
|
Literówka. Nie documet a document.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 8.10.2025 - 12:54 |