![]() |
![]() |
-Gość_kuba- |
![]()
|
Goście ![]() |
dlaczego podany kod nie odsyla od razu w wypadku braku zmiennej $link do innego pliku, tylko wyswietlaja mi sie bledy:
Notice: Undefined index: link in c:\inetpub\wwwroot\kuba\autor2.php on line 2 Notice: Undefined index: link in c:\inetpub\wwwroot\kuba\autor2.php on line 4 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at c:\inetpub\wwwroot\kuba\autor2.php:2) in c:\inetpub\wwwroot\kuba\autor2.php on line 7 a to jest kod:
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W php.ini ustaw sobie:
error_reporting = E_ALL & ~E_NOTICE; zamiast error_reporting = E_ALL; A jeśli chcesz się dowiedzieć dlaczego tak się dzieje, przeczytaj sobie drugi przykład do isset() w manualu, tam jest wyjaśnione, czego używać zamiast. |
|
|
-Gość_kuba- |
![]()
|
Goście ![]() |
przepraszam, juz dziala, ale nie wiem dlaczego dopiero po takim czasie :/
|
|
|
-Gość_kuba- |
![]()
|
Goście ![]() |
mam tak ustawione, tylko chyba bez tych srednikow na koncu powinno byc?
|
|
|
![]()
|
|
Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
nie dzialalo poniewaz wczesniej pokazywala sie linijka z bledem ( zostala wyslana do przegladarki )....
jezeli chcesz tego uniknac to uzywaj ob_start" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual() Chyba nie musze przypominac ze header ( naglowek ) musi zostac wylany przed jakimkolwiek kodem |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 25.08.2025 - 16:30 |