![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 19.08.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wie ktoś jak uzyskać odnośnik bezpośrednio do przycisku Lubie to? Nie chodzi o jego wyświetlenie lecz o funkcje jaką on spełnia. Np. Mam zdjęcie pod nim znacznik Lubie to, chce uzyskać link do tego znacznika i wstawić go gdzie indziej, Link taki który zostanie odwiedzony przez kogoś automatycznie da pod zdjęciem "Lubie to"
Pozdrawiam gro0o |
|
|
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 114 Pomógł: 12 Dołączył: 15.02.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sprawa jest bardzo prosta. Najpierw musisz wejść na developers.facebook.com(skorzystaj z linku), tam masz "formularz" do napisania własnego like box'a. W pierwsze pole uzupełniasz linkiem do tego co ma zostać polubione. Ustawiasz resztę opcji(preferencje jak czcionka etc.) i klikasz przycisk "Get Code". Wybierasz zakładkę HTML5 i kod z pierwszego okna wklejasz tuż po znaczniku body, a zawartość drugiego okna to już właściwy przycisk. Życzę powodzenia.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 58 Pomógł: 12 Dołączył: 14.01.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chyba nie jest to możliwe/dozwolone przez FB, gdyby tak było wszyscy cwaniacy na dzień dobry przy wejściu na stronę wywoływali tą stronę Ajaxem (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 19.08.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chodzi mi o coś innego. jest sobie jakiś znacznik Lubie to, a ja chce do niego bezpośredni link. tak jak np. klikam na zwykły odnośnik i wybieram opcje "kopiuj link". Uzyskuje wtedy bezpośredni link do strony docelowej.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Przeczytałeś wyżej?
FB czegoś takiego nie umożliwi, bo nie będzie wówczas możliwości śledzenia aktywności użytkowników oraz stron. Jedyne, co możesz zrobić, to ładować guzik do lajkowania asynchronicznie (jest o tym sporo na Sieci). |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 25.09.2025 - 03:16 |