![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
Hejka,
stanąłem przed małym problemem. Mam stronę, na której są zdjęcia, które użytkownicy mogą udostępniać. W jaki sposób za pomocą API czy FQL mogę otrzymać informację o tym, która osoba dokonała najwięcej udostępnień zdjęć/czegokolwiek w obrębie danej domeny? Pod linkiem https://developers.facebook.com/docs/reference/fql/ nic konkretnego nie znalazłem, a i przeszukując Google obiło mi się o oczy, że brak jest wsparcia dla funkcji agregujących (a COUNT() by mi się pewnie przydał w tym momencie). Z góry dzięki za pomoc, pion |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 35 Pomógł: 6 Dołączył: 20.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
No nie bardzo. Nie chcę uzyskać informacji o ilości udostępnień danego zdjęcia, a który użytkownik Facebooka udostępnił najwięcej zdjęć z danego serwisu.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 165 Pomógł: 6 Dołączył: 17.06.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kiedys (z rok temu) robilem cos podobnego. Niestety wtedy jedynym rozwiazaniem okazał sie cron + odpytywanie o kazdego z userów z osobna i synchronizowanie z wlasna baza. Nie wiem czy od tamtej pory FB wprowadzil cos nowego do API.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 01:51 |