![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 112 Pomógł: 0 Dołączył: 31.08.2012 Ostrzeżenie: (40%) ![]() ![]() |
Witam możecie mi pomóc przy tym skrypcie rejestracj i logowania, bo nie mogę się dopatrzyć co tu jest źle. Chodzi o to że zarejestrować się da ładnie pięknie tylko zalogować nieda rady bo wyskakuje że błędne hasło login , to jaki to może być błąd, hasła są w jakimś pliku ( dat ). Pomożecie.
rejestracja_form
loguj_form
loguj_script
rejestracja_script
i jeszcze css i folder users z hasłami loginami |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 142 Pomógł: 7 Dołączył: 3.08.2007 Skąd: śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nigdzie nie masz zdefiniowanej zmiennej login oraz password, dlatego warunek nie jest spełniony zwracam honor, w pliku masz to zdefiniowane jednak źle masz to zrobione
To powyżej powinno Cię naprowadzić ;-) Ten post edytował slawek3422 5.09.2012, 13:24:24 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 112 Pomógł: 0 Dołączył: 31.08.2012 Ostrzeżenie: (40%) ![]() ![]() |
Dziękuje że zechciał Pan pomóc ale tak dokładniej to gdzie to wkleić bo ja jeszcze słabo znam php
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
"Słabo" a "wcale", to różnica.
Albo się uczysz, albo to komuś zleć. Chęci nauki nie dostrzegam, więc lock. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 5.07.2025 - 12:00 |