![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 333 Pomógł: 0 Dołączył: 4.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam
mam taki skrypt sondy:
i teraz co trzeba dodać jeszcze, żeby po wykonaniu tego skryptu otworzyło się nowe okno o danych wymiarach (np. 100 na 200) ![]() pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 333 Pomógł: 0 Dołączył: 4.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dobra, zrobiłem, dodałem w formularzu:
tylko teraz mam taki problem, bo po wciśnięciu głosuj pojawia się nowe okienko tak jak chciałem ale ta strona z sondą robi się cała biała, a chcem aby została bez zmian, że zliczy głos, otoworzy nowe okno, ale nie pojawi się biała strona tylko pozostanie ta sama ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Cytat(hwao @ 2004-08-29 10:25:23) To wina pewnie action="xxxx" Tam gdzie masz zapis danych daj
no tak, ale jak to dodam to mi się strona "sonda.php" odpali na nowo... a nie da rady zrobić tak, żeby zliczyło głos, odpaliło się nowe okno ale tamta strona zostaje taka sama i się nie odpala na nowo ? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 597 Pomógł: 30 Dołączył: 19.02.2003 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a ile stron przejrzales dotyczacych javascript ? turtoriali ? artykolow? zanim napisales tego posta ?
pozatym dlaczego Ci sie strona przeladowuje? wiesz chociaz jak to dziala? no i gdzie jest kod (najlepiej uproszczony), ktory robi to cos, ze sie strona robi biala ... bo w sumie bym sprawdzil i mogl sprobowac poprawic ten kod, ale nic nie podales -------------------- Zapraszam na mój php blog, tworzenie stron.
|
|
|
![]()
|
|
Cytat(sf @ 2004-08-29 14:25:47) bo w sumie bym sprawdzil i mogl sprobowac poprawic ten kod, ale nic nie podales a spójrz na samą góre ? widzisz kod ? do tego jest jeszcze formularz... a zresztą masz całość :
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 597 Pomógł: 30 Dołączył: 19.02.2003 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(bronx @ 2004-08-29 13:33:29) Cytat(sf @ 2004-08-29 14:25:47) bo w sumie bym sprawdzil i mogl sprobowac poprawic ten kod, ale nic nie podales a spójrz na samą góre ? widzisz kod ? Eh, ale co ten kod ma do Twojego pytania? Testuje sie na najprostrzym kodzie jaki mozna stworzyc bo reszta to smieci i tylko przeszkadzaja. chodzby cos takiego i tu zmienaisz, testujesz itd, a reszte kodu olewasz, jak zacznie dzialac to robisz w tym swoim skrypcie ![]() no i narazie musze zmykac, ale doszedlem do dwoch wnioskow... - jesli uzywasz submit to strona sie przeladuje, chyba, ze uzyjesz target, ale tego sie juz nie uzywa - jesli wywolasz funckje po nacisnieciu guzika, to mozesz pobrac dane z pola input, wyslac je do strony, ale jako tekst, nei wiem czy mozna to wyslac tak by php to jakos uzyl no nic, moze ktos inny Ci pomoze, narta ![]() -------------------- Zapraszam na mój php blog, tworzenie stron.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 224 Pomógł: 40 Dołączył: 6.07.2004 Skąd: Wuppertal Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a moze tak?w costam.php najpierw zapisujesz dane z sondy a potem includujesz wyniki_sondy.php. a jak chcesz wyswietlic same wyniki to poprostu otwierasz wyniki_sondy.php mozesz miec tylko problem z przeslaniem danych do costam.php. uzyj sesji. Ten post edytował ActivePlayer 29.08.2004, 20:34:35 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 27.06.2025 - 00:00 |