![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 1 Dołączył: 4.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam wszystkich,
chciałbym się pochwalić stronką własnej roboty, wiele by dla mnie znaczyło, jeślibyście choćby rzucili okiem i napisali co o tym sądzicie. Koncepcja opiera się na fakcie, że wiele osób wchodzi na kilka agregatorów obrazków, czy to ze stajni demotów, czy kwejka czy 9gaga. Moja strona zbiera treści z nich wszystkich. Łączy obrazki z dużych źródeł i wyświetla je naraz, w jednym miejscu, tak że można wybierać które chce się zobaczyć. Na razie napisałem skrypty do obsługi stron: - memebase - 9gag - demoty, mistrzowie, komixxy - kwejk Będzie więcej (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) http://www.picness.pl Piszcie proszę czy Wam się podoba(jak tak to like'ujcie i share'ujcie), co ewentualnie zmienić itp. PS. Jak znacie grafika, który zrobiłby logo i tło za udział w zyskasz, podrzućcie go tutaj (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 102 Pomógł: 0 Dołączył: 21.08.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ogólnie mi się podoba, tylko ten 'udostępnij na fb' zmień na button. Bodajże jest jakaś tam opcja dla Developerów na Facebooku wczoraj widziałem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 178 Pomógł: 49 Dołączył: 16.04.2012 Skąd: Bytom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Literki P i M w logo się jakoś tak się wyróżniają.
"Udostępnij na FB" można kliknąć na całej linijce - moim zdaniem powinien to być przycisk. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 1 Dołączył: 4.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki za rady (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Zrobiłem przycisk z "Udostępnij na FB". A poza samą oceną - czy uważacie, że coś takiego ma przydatność/będzie się Wam przydawało? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 178 Pomógł: 49 Dołączył: 16.04.2012 Skąd: Bytom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zajrzałem w kod i mógłbyś style przerzucić do osobnego pliku, a nie trzymać je w tagach HTMLowych.
Przycisk nadal jest na całą szerokość - dorzuć do linku display:block; i wywal float:left;. |
|
|
![]()
|
|
Ok, poprawione.
Co do stylów - plik osobny jest od początku, a wszystko posprzątam jak już skończę pracę nad całością. I jeszcze raz - czy "użytecznościowo" ma to sens? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 279 Pomógł: 58 Dołączył: 14.07.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeżeli ktoś przegląda dużo stron tego typu, to może mu się spodobać.
Ja bym poprawił to menu w którym wybieramy serwisy, chodzi mi o zmianę kursora na "łapkę". (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 249 Pomógł: 8 Dołączył: 10.08.2011 Skąd: Bełchatów Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Sheruj powinien być w pop upie, tak o wiele wygodniej, albo zrób przycisk like tak jak na www.sheruj.pl (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Pozatym jest pełno tego typu stron, chociażby http://zombiak.pl/ (do niedawna odb.yt) Ten post edytował binprogrammer 22.08.2012, 23:27:37 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.09.2025 - 04:34 |