![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 14.02.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, Próbowałem dzisiaj zainstalować GPix Pixel Ad Script, i natrafiłem na mały problem, po podaniu dostępowych do bazy danych, zwraca taki error
Co ciekawsze, tworzy normalnie tabele pod prefix który podam, ale nie przechodzi dalej, co jest problemem drodzy Panowie ? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 341 Pomógł: 40 Dołączył: 23.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
poczytaj gdzie mozna zalozyc autoinc
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 14.02.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Z tego co wyczytałem muszę jakąś baze Db założyć, mam racje ?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 279 Pomógł: 60 Dołączył: 25.02.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ten błąd oznacza, że próbujesz zmienić kolumnę "id" i nadać jej atrybut "auto increment", ale taki może być przydzielony jedynie kolumnie klucza głównego (primary key), który to zresztą (klucz główny) może być tylko jeden w tabeli.
|
|
|
![]()
|
|
Ten błąd oznacza, że próbujesz zmienić kolumnę "id" i nadać jej atrybut "auto increment", ale taki może być przydzielony jedynie kolumnie klucza głównego (primary key), który to zresztą (klucz główny) może być tylko jeden w tabeli. No dobrze Proszę Pana, sporo mi Pan Wyjaśnił, Lecz, instalator sam próbuje zmienić kolumne ID, ja jedynie nadaje prefiks, widzi Pan jakieś rozwiązanie ? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 279 Pomógł: 60 Dołączył: 25.02.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
NNW
czyli Niestety, Nie Widzę (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) za mało danych, może ktoś inny pomoże. |
|
|
![]()
|
|
Tak w ramach jeżeli ktoś bedzie chciał formułowac komendy.
Kod Serwer: Localhost via UNIX socket
Oprogramowanie: MySQL Wersja oprogramowania: 5.5.25a-log - home.pl Ten post edytował Adris 10.08.2012, 22:36:27 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.09.2025 - 10:23 |