![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 151 Pomógł: 2 Dołączył: 2.08.2012 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie w akcji logowania tworze pewien adapter:
chodzi o $adapter Czy mogę z niego wyciągnąc id użytkownika ale nie w tej samej akcji? Czy jest ono zapisane na zasadzie sesji czy musze to sam zrobic podczas logowania?? W tej samej akcji to można zrobic tak print_r($adapter->getResultRowObject()); ale ja bym chciał miec możliwosc dostepu z innej akcji Ten post edytował johnyMajster 4.08.2012, 14:42:25 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 279 Pomógł: 60 Dołączył: 25.02.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wszystko jest pięknie opisane w manualu: http://framework.zend.com/manual/1.11/en/z...er.dbtable.html
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 151 Pomógł: 2 Dołączył: 2.08.2012 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Akurat tego nigdzie nie widzę (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ja potrzebuje coś w rodzaju $this->identity w widoku tylko zeby zwracało id (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 580 Pomógł: 85 Dołączył: 25.03.2010 Skąd: Skrzyszów :) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przykładowy kod, mam nadzieję że o to Ci chodziło (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 11:03 |