![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 31.07.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kawałek kodu:
Wprowadziłem klase tabela żeby nie trzeba było w kodzie grzebać tylko w stylu. Kawałek stylu:
Gdzie błąd? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 121 Pomógł: 22 Dołączył: 22.06.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Musisz każdemu <td> które ma byc tak formatowane nadać tą klasę, bo z tego co widzę to tylko jedno <td> z niego korzysta.
Możesz też zrezygnować z <b></b> i zamiast tego w stylu dać:
Da to samo co <b> i gdybyś zechciał pozbyć się pogrubienia, to tez nie musiałbyś grzebać w skrypcie. PS. Nie opisałeś z czym dokładnie masz problem, więc strzelałem że o to chodzi. @down: A tego to nie zauważyłem ![]() Ten post edytował Shido 1.08.2012, 12:55:23 -------------------- Sorka za błędy ort. jak coś dajcie znać na PW to popoprawiam.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 250 Pomógł: 55 Dołączył: 27.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W css komentarze sa w ten sposob /* TABELE INFORMACJE */ dlatego nie czyta twojego stylu
Ten post edytował krispak 1.08.2012, 12:51:34 -------------------- * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
PHP, Laravel, Docker, Docker Compose, Laradock, Redis, JS, React, Vue, CSS, SCSS, Gulp, GIT ... itd.. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 31.07.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Musisz każdemu <td> które ma byc tak formatowane nadać tą klasę, bo z tego co widzę to tylko jedno <td> z niego korzysta. Tak bo zrobiłem to na razie testowo. Chodzi o to że gdy skrypt wychodzi okienko jest bez stylu. Puste po prostu. W css komentarze sa w ten sposob /* TABELE INFORMACJE */ dlatego nie czyta twojego stylu Pomogło, ale nie wiem dalczego // przeszkadzało w innych jest i jest git, ale i tak dziekuje. Ten post edytował Tomasz Dulak 1.08.2012, 12:52:49 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.07.2025 - 10:05 |