|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 1 Dołączył: 29.04.2010 Ostrzeżenie: (0%)
|
Tak jak w temacie. Nie potrafię znaleźć żadnego sposobu na uchwycenie tego zdarzenia.
Fullscreen ustawiam za pomocą Kod requestFullscreen() Próbowałem nawet podpiąć event pod Escape'a, ale niestety - jedyny przycisk jaki nie działa w tym trybie :| Ważne, żeby działało na Gecko i Webkicie. Z góry dzięki za pomoc (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Tanner |
|
|
|
![]() |
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 476 Pomógł: 96 Dołączył: 10.04.2008 Skąd: Koszalin Ostrzeżenie: (0%)
|
Może pomoże przykład (zobacz źródło): https://developer.mozilla.org/samples/domref/fullscreen.html
esc code: 27 i zmień w podpięciu słuchacza z keydown na keyup. Testowałem i przy esc keydown zamykał od razu tryb pełnoekranowy, przy up działał poprawnie. |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 1 Dołączył: 29.04.2010 Ostrzeżenie: (0%)
|
U mnie nie chwyta. Ten przykład co dałeś nic nie wnosi, bo tam to oparte jest na pseudo-klasie :fullscreen.
Sprawdzałem keyup i keydown... nic ;| U mnie zamyka właśnie na keyup. Ten post edytował Tanner963 26.07.2012, 18:35:54 |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 23.12.2025 - 13:51 |