![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 15.05.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, szukam skryptu który wyśle formularz poprzez droge e-mail bez programów pocztowych.
PHP nie gra roli gdyż strona nie może być odświeżana bo opiera sie o jQuery. Suzkałem po google, ale jedynie co znajdowałem to do wyświetlania wyników na stronę. Walidację formularza mam juz w jQuery i odpadaja gotowe formularze typu bContact. Jestem zielony w jQuery bo znalazłem skrypt i nie wiem gdzie trzeba wpisac mój mail lub czy wogóle sie go gdzieś wpisuje. Dlatego zwracam sie do was o pomoc ![]() Link do pobrania skryptu: http://www.frycu.com/blog/przyklady/mailing.zip |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 86 Pomógł: 6 Dołączył: 31.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ale w tekście z przykładu, do którego dałeś linka wszystko jest ładnie napisane. Wklejasz kod JS gdzieś na stronę, powiedzmy między tagi <script></script>, i po kliknięciu na wyślij formularz jest przesyłany on AJAXEM do skryptu PHP, który wyśle maila.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 15.05.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ok, ale mam szereg pytań
Wyśle maila, ale gdzie? Gdzie jest miejsce na wpisanie maila? On wysyła maila do użytkownika wypisujący formularz? Ten post edytował Rakom111 26.07.2012, 10:51:16 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Zależy od respondera.
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 02:08 |