![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 150 Pomógł: 1 Dołączył: 2.07.2012 Skąd: localhost Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, ja dalej z prośbą do was o doradzenie/nakierowanie jakimś przykładem jak zrobić dynamiczne tworzenie podstrony z logoquizem o co mi chodzi:
1. użytkownik się loguje(to mam) 2. pokazuje się tabelka z dostępnymi zagadkami(w przygotowaniu) 3. poprzez stronę np. admin.php tylko dla usera filipsiu istnieje możliwość wypełnienia formularza: Zdjęcie[url] Odpowiedź: Punkty Dodaj[button] i po tej akcji do bazy danych zostaje dodany ten rekord 4. nastepnie dynamicznie do tej tabelki wpina się ten rekord do rozwiązania 5. użytkownik może rozwiązać tylko 1 raz dany quiz(czyli 1 rekord) z blokadą na ponowienie i refresh strony w celu dodania kolejnego pkt. Pozdrawiam filipsiu |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 616 Pomógł: 84 Dołączył: 29.11.2006 Skąd: bełchatów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
4. nastepnie dynamicznie do tej tabelki wpina się ten rekord do rozwiązania
http://demo.tutorialzine.com/2010/06/simpl...system/demo.php |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 150 Pomógł: 1 Dołączył: 2.07.2012 Skąd: localhost Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 134 Pomógł: 1 Dołączył: 26.02.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie lepiej zrobić to na podstawie od a nie loginu
bo jak byś chciał zmienić nazwę użytkownika to już nie masz dostępu to lepiej zrobić raz a dobrze na id usera bo id się nie zmienia |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 10:33 |