![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 19.08.2004 Skąd: Lublin CA Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Szukam ostatniej wersji PHP4. Ta na www.php.net jeśli się nie mylę, nie zawiera wszystkich funkcji.
-------------------- Pozdrawiam Slash
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 717 Pomógł: 0 Dołączył: 12.06.2002 Skąd: Wolsztyn..... Studia: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(-Slash- @ 2004-08-19 21:44:45) Ta na www.php.net jeśli się nie mylę, nie zawiera wszystkich funkcji. ![]() ![]() -------------------- Brak czasu :/
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 19.08.2004 Skąd: Lublin CA Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Taka wersja była między innymi na www.php4win.de ale niestety strona nie działa. Chodzi oto, że niektóre skrypty wykorzystują więcej funkcji niż te zawarte w podstawowej wersji. I właśnie takiej potrzebuję. Nie mam pojęcia jak się odznacza oraz gdzie ją znaleźść. Wiem tylko tyle, że jest to php4 pod win
![]() -------------------- Pozdrawiam Slash
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 40 Pomógł: 0 Dołączył: 19.08.2004 Skąd: Pruszków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jestem prawie pewny, ze cos takiego nie istnieje. Stablilna wersja. Mozna za taka uznac php 4.3.4 (debian testing). Jednak napewno nie jest tak ze okraja php z jakichs funkcji. Moga jedynie naprawic w niej bledy.
Prawdopodobnie chodzi Ci o PECL http://pecl.php.net/, czyli dodatki do php wkompilowywane (moduly) takie jak debugger, kompresja etc. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 13:41 |