![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 51 Pomógł: 0 Dołączył: 10.11.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Gdy chcę umieścić filmik z YT na pewnej grafice która znajduje się pod menu to filmik dodaje mi się, ale pod tą grafiką a nie na niej. Co muszę zrobić aby filmik był umieszczony na grafice pod menu? (Oprogramowanie na stronie to PHP Fusion 7)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 115 Pomógł: 13 Dołączył: 19.06.2011 Skąd: Ruda Śląska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pewnie chodzi o position:relative lub position:absolute, ale bez kodu nic nie wywróżę.
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 51 Pomógł: 0 Dołączył: 10.11.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
O jaki kod chodzi to podam ?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 115 Pomógł: 13 Dołączył: 19.06.2011 Skąd: Ruda Śląska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod odpowiedzialny za menu i obrazek, ale najlepiej daj linka.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Na pw Ci wszystko wysłałem. (nie chcąco wysłało się 2 razy)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 459 Pomógł: 26 Dołączył: 1.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
A w jaki sposób może to działać w linku do filmiku?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 459 Pomógł: 26 Dołączył: 1.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A w jaki sposób może to działać w linku do filmiku? Tobie chodzi o to że grafika jest zakrywa filmik tak? A powinno być że filmik jest "nad" grafiką? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Filmik jest teraz pod grafiką a chcę aby był w środku niej
|
|
|
![]()
|
|
Filmik jest teraz pod grafiką a chcę aby był w środku niej No to już chyba rozumiem. Daj div'a o background-image: grafika.jpg, i w tym divie daj filmik. Jeśli dobrze zrozumiałem. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 1 Dołączył: 2.06.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Raczej mu chodzi o nałożenie filmiku na pewna grafike. Spróbuj CSSa
Prosze o to link: http://pl.html.net/tutorials/css/lesson15.php Poczytaj troche o tym to będziesz wiedział co i jak. Jeśli udostępnisz kod to pomogę ci bardziej. |
|
|
![]()
|
|
Już mu odpisałem na PW. Ma szablon cały w tabelach, więc zrobiłem mu tylko kawałek div'ów, resztę niech zrobi sam. Wątek już raczej wyczerpany.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 07:44 |