![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 4.06.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam następujący problem otóż w kod przeglądarce wyglada następująco:
natomiast po ściągnięciu przez curl wygląda: Bardzo proszę o nakierowanie jak można pobrać ten tekst. Z góry dziękuje. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 370 Pomógł: 43 Dołączył: 1.12.2007 Skąd: Kędzierzyn Koźle Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
co do tematu, oczywiście, że nie widzi "danych generowanych przez javascript", bo dane te są generowane w przeglądarce. Niestety nie widze w Twoim kodzie js, więc nie wiem jak mam Ci pomóc.
-------------------- pretty as a shit.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 527 Pomógł: 438 Dołączył: 28.06.2011 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dane są zaciągane pewnie ajaxem do tego DIV'a
1. odpal firebuga 2. wejdź na stronę 3. zobacz jakie idą requesty ajaxowe i co zwracają - znajdź ten, który zwraca środek DIV'a 4. zrób skrypt z curlem pod adres z ajaxowego requestu 5. dziękuję... ![]() -------------------- If you're good at something, never do it for free.
Potrzebujesz skryptu JS lub PHP - szukasz kogoś kto przetestuje twoją aplikację pod względem bezpieczeństwa? Szybko i solidnie? Napisz ;) Mój blog - Jak zwiększyć wydajność front-endu - O buforowaniu wyjścia w PHP słów kilka... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 4.06.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Oto skrypt podejrzany:
ORAZ jak wygląda definicja form:
Cytat Dane są zaciągane pewnie ajaxem do tego DIV'a 1. odpal firebuga 2. wejdź na stronę 3. zobacz jakie idą requesty ajaxowe i co zwracają - znajdź ten, który zwraca środek DIV'a 4. zrób skrypt z curlem pod adres z ajaxowego requestu 5. dziękuję... wink.gif Bardzo proszę o rozszerzenie pojęcia z punktu 3 gdzie w firebugu mogę to znaleźć. Z góry dzięki za info. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 527 Pomógł: 438 Dołączył: 28.06.2011 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
co do pkt. 3 to zakładka konsola, lub sieć - wyłapują one połączenia ajax.
Z tego co widzę to jest to namotane - jakoś to ukrywają przed takim prostym dostępem - niestety nie pomogę Ci poprzez forum raczej... -------------------- If you're good at something, never do it for free.
Potrzebujesz skryptu JS lub PHP - szukasz kogoś kto przetestuje twoją aplikację pod względem bezpieczeństwa? Szybko i solidnie? Napisz ;) Mój blog - Jak zwiększyć wydajność front-endu - O buforowaniu wyjścia w PHP słów kilka... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 370 Pomógł: 43 Dołączył: 1.12.2007 Skąd: Kędzierzyn Koźle Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tak jak Sephirus napisał, musisz wyłapać do jakiego pliku się odwołuje skrypt wyświetlający dane w tym divie, a potem curlem pobrać dane z tego pliku. Brzmi trudniej niż jest naprawdę ;p
btw, w chrome F12 -> Network i szukaj pliku ![]() -------------------- pretty as a shit.
|
|
|
![]()
|
|
haha działa wielkie dzięki za pomoc. Daje pomógł i życzę miłego dnia:).
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 05:36 |