![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 658 Pomógł: 37 Dołączył: 4.06.2005 Skąd: Wawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wiatm wszystkich.
Mam problem z odebraniem zdjęcia z bazy danych myślałem że to może lokalnego serwera, ale przeniosłem do swojego prowajdera i to samo. Problem jest w tym, że jak bym nie próbował go pobrać zdjęcia zawsze mam krzaczki ![]() http://redelek.net/kk/download.php upload.php
download.php
Potrzebuję dla użytkownika żeby dodał sobie małe zdjęcie , taki avatar. Kurcze i nie wiem dlaczego tak się dzieje. Dzieki za wskazówkę Poprawiłem skrypt na co zwrócił mi uwagę NOSPOR Problem mam nadal, bo w firefox dostaję komunikat , że nie można wyświetlić obrazka , a w chrome otwiera się strona ale pusta ze znaczkiem że nie moż znaleść obrazka. Będę wdzięczny za pomoc i sugestie dlaczego nie może pobrać obrazka z bazy. Ten post edytował redelek 26.06.2012, 17:38:02 -------------------- Pozdrawiam
Piotrek R |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Ja się pytam na czym polegałą twoja poprawa? Bo nadal wraz z obrazkiem dostajemy kod HTML!! Nic więc dziwnego ze ci się obrazek nie wyświetla skoro oprócz obrazka idzie wraz z nim kod HTML!
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 658 Pomógł: 37 Dołączył: 4.06.2005 Skąd: Wawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
gdzie gdzie kobinuję zaprzęgam GD2 do pracy ale nadal jest problem. Naprawde w firefox nie ma błędu z header.
-------------------- Pozdrawiam
Piotrek R |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Bo wyłączyles wyswietlanie bledu ale blad sie nadal generuje. A sie nadal generuje bo ty ciagle wraz z obrazkiem wyświetlasz kod html. No kurka wodna nie widzisz o tego:
\ <html> <head> <title>Download File From MySQL</title> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8"> </head> <body> ![]() ![]() ![]() Przecież ty to ciągle generujesz wraz z obazkiem! echo '<a href="download.php?id='.$id.'">'.$name.'</a> <br>'; To też jest kod HTML który generujesz i który też nie ma prawa iść wraz z obrazkiem. Jak idzie obrazek to ma iść tylko obrazek, nic więcej -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
no dobra już wywaliłem ale nadal babol, nie denerwuj się szukam rozwiązania, więc się zmienia treść
-------------------- Pozdrawiam
Piotrek R |
|
|
![]()
|
|
Cytat , nie denerwuj się A weź się nie denerwuj jak podajesz człowiekowi prostą rzecz: oprócz obrazka nie może nic iść a ten ciagle z posta na post prócz obrazka wysyła kod html.... Nadal tam jest kod html. O ten: echo '<a href="download.php?id='.$id.'">'.$name.'</a> <br>'; Jak przy następnym poście nadal zobacze kod html, tym razem definitywnie zamknę. No ile się można bawić w kotka i myszke -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 11:14 |