![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 377 Pomógł: 9 Dołączył: 2.11.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć, posiadam taki skrypt:
I chciałbym pobrać z MySQL wyniki i je później "wgrać" do tablicy.. W MySQL jest coś takiego: ID|Name|Numer|Act i chciałbym abym wynik z numerem był pobierany do tablicy, tylko nie wiem jak go tam "wrzucić'... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 511 Pomógł: 143 Dołączył: 13.03.2010 Skąd: Jasło Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak rozumiem chcesz wykonać jakieś zapytanie do bazy, a jego wyniki mają trafić jako tablica do do metody setRecipients.
Cytat chciałbym abym wynik z numerem był pobierany do tablicy, tylko nie wiem jak go tam "wrzucić'... Nie jest to zrozumiałe, wynik z numerem nic nie mówi w jaki sposób wynik ma być wygenerowany, jedyne co mogę podejrzewać że chcesz by wiersze zawierały Numer z tabeli MySQL, a pojedyncze cyfry Numer chcesz wstawić do wcześniej opisywanej metody jeżeli dobrze się domyślam to chodzi Ci o coś takiego: http://www.php.net/manual/en/pdostatement....hp#example-1000 Jeżeli nie lub następnym razem to opisz skąd chcesz pobrać dane, jakie warunki muszą spełniać te dane, dokąd i w jakiej formie mają trafić. Dodatkowo przydatne mogą być struktury tabeli z przykładowymi danymi żeby ktoś leniwy mógł szybko wbić to na swój testowy serwer, popróbować i Ci odpowiedzieć sprawdzonym rozwiązaniem. Ten post edytował jaslanin 25.06.2012, 17:49:16 -------------------- Good luck and happy PHP'ing
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 377 Pomógł: 9 Dołączył: 2.11.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chce zrobić coś takiego:
Przykładowo zapytanie
Wyświetli np.: 34 4556 2323 455435 A ja chcę zrobić tak zapytanie aby wygenerowało mi się coś takiego: $M->setRecipients(array(34, 4556, 2323, 455435)); |
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 821 Pomógł: 111 Dołączył: 11.09.2006 Skąd: Biała Podlaska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Albo użyć PDO i fetchAll();
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 21:25 |