![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zablokowani Postów: 50 Pomógł: 0 Dołączył: 8.08.2004 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Hej. Bawie sie MySQLem. Mam problem: nie wiem czemu toto mi nie dodaje kolejnej pozycji do tabeli (pola tabeli sa takie jakie sa wpisane). Gdzie robie blad? Moj kod nie jest wspanialy bo juz mnie to wkurzalo i cudowalem na rozne sposoby. Na to prosze uwagi nie zwracac:
![]() ![]() ![]() PS: tak dla scislosci - u mnie w kodzie <? oraz ?> wystepuje tylko raz przy przejsciu na tryb php... tutaj wystepuje po 2 razy |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 208 Pomógł: 28 Dołączył: 9.08.2004 Skąd: Stargard Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hmm,... pierwsze primo: nie używaj ';' (średnika) przy zapytaniach MySQL z poziomu php bo to błąd, choć nie wielki...
a add może nie działa dlatego:
brakuje nawiasu otwierającego przy $email a to wali już całe zapytanie... P.S. nie musisz też dodawać wartości id można zrobić po prostu tak:
jeżeli na 'id' masz 'auto_increment' to baza sama automatycznie doda wartość i Ciebie już to nie obchodzi, a jeżeli będziesz podawał ją w zapytaniu to można sie pomylić... -------------------- errare humanum est
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zablokowani Postów: 50 Pomógł: 0 Dołączył: 8.08.2004 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Ok, dziekuje za info oraz rade (
![]() ![]() ![]() Ten post edytował __phpion__ 16.08.2004, 09:39:24 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 05:46 |