![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 279 Pomógł: 36 Dołączył: 1.03.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, zastanawiam się ostatnio nad wydajnością stron oraz limitami, które narzuca np. allegro (65kB). Macie jakieś rady, których rozwiązań kategorycznie unikań i zastąpić je innymi?
Aktualnie mam do wystawienia parę aukcji z sporą ilością danych - wiem, że nie jest to rekomendowane, ale ja nie o tym... ;) - i zależy mi na maksymalnej optymalizacji kodu. Grafiki zostaną odpowiednie skompresowane, gdzie mogę używam kodu - jeżeli chodzi o tło, ale co jeszcze? Dzięki za ewentualne rady, pozdrawiam. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 744 Pomógł: 118 Dołączył: 14.02.2009 Skąd: poziome Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
65kb to tyczy sie samego kodu HTML/CSS a nie grafik. W 65kb mozna duzo zrobic
-------------------- śmieszne obrazki
Kryzys: Ser jem spleśniały, wino piję stare i samochód mam bez dachu.. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 249 Pomógł: 8 Dołączył: 10.08.2011 Skąd: Bełchatów Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Nie wiem czy można wstawiać ramki do allegro, ale zawsze można to zrobić.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 333 Pomógł: 137 Dołączył: 25.03.2008 Skąd: jesteś?? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@binprogrammer zastanów się jakie możliwości dało by takie wstawianie ramek począwszy do zmiany opisu w dowolnym momencie i dodawanie reklam, teraz odpowiedź już znasz.
-------------------- Mój blog - o wszystkim i niczym ale zazwyczaj związane z informatyką! ;-)
Githube Usługi spawalnicze i monterskie | Park linowy Lublin i Okunince |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.07.2025 - 00:09 |