![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 0 Dołączył: 26.05.2012 Skąd: Wielkopolska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jest to moja pierwsza prawdziwa strona. Html i css z szablonu, z kilkoma moimi zmianami. Php to głównie moja robota(jak czegoś nie umiałem to wypytywałem na forum, o nowych rzeczach dużo czytałem). Można powiedzieć, że strona już skończona, chociaż pewnie dodam/zmienię jeszcze kilka rzeczy. Mam też panel, w którym mogę akceptować dodane filmy. Proszę o ocenę. Jestem w 2. gimnazjum - czy waszym zdaniem taka strona jest wystarczające na 6 z informatyki? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 778 Pomógł: 84 Dołączył: 29.07.2010 Skąd: Gliwice / Pławniowice Mistrz niezmordowanej klawiatury. Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Pierwsze spojrzenie - brak hoveru na menu.
Drugie - zaraz Polska gra z Czechami więc chłopie idź oglądać a nie obudziłeś się w czerwcu z informatyką ! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 0 Dołączył: 26.05.2012 Skąd: Wielkopolska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Za 20 min dopiero grają (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 778 Pomógł: 84 Dołączył: 29.07.2010 Skąd: Gliwice / Pławniowice Mistrz niezmordowanej klawiatury. Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Cytat Fantastyczny film przygodowy w reżyserii Douga Limana (\"Tożsamość Bourne\'a\", \"Mr. and Mrs. Smith\"). Addslashes - może coś bardziej wyrafinowanego ? |
|
|
![]()
|
|
Już tego nie ma.
W starszych filmach zostało bo nie chciało mi się usuwać. Ten post edytował Fei 16.06.2012, 19:25:31 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Jestem w 2. gimnazjum - czy waszym zdaniem taka strona jest wystarczające na 6 z informatyki? Jak nauczyciel to księgowy po kursie to tak. - brak hover gdziekolwiek - nie działa gdy wejdę na domenę http://dymara.pl - brak opcji obejrzenia filmu bezpośrednio z poziomu storny |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 129 Pomógł: 13 Dołączył: 23.11.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 333 Pomógł: 137 Dołączył: 25.03.2008 Skąd: jesteś?? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tam gdzie jest hover jest odwrotny, na elementach usuń podkreślenie i hoverem go dodawaj - takie coś jest nie praktyczne i męczy niepotrzebnie. Grafika słaba nawet bardzo - nie wiem czy mamy ją oceniać i o ile jest zmieniona od orginału, ale nadal nie wygląda na skończoną a na jakiś projekt ledwo zaczęty.
|
|
|
![]()
|
|
Cytat Jak nauczyciel to księgowy po kursie to tak. Można tak powiedzieć(uczy techniki, informatyki i kiedyś historii). Wątpię, że rozumiał jak działa ta strona. Mowiłem mu, że użyłem php i kod mam na pendrive, a on po swojemu PPM -> Pokaż źródło strony. I mówi, że ta strona nic nie daje szkole, więc nie jest skłony wstawić mi 6. Za to komuś kto przesuwał sobie kwadraciki w publisherze na jakiś projekt wymiany już tak (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Cytat - brak hover gdziekolwiek - nie działa gdy wejdę na domenę http://dymara.pl - brak opcji obejrzenia filmu bezpośrednio z poziomu storny -Hovery już dodałem. Teraz lepiej? -Nie myślałem o tym. Nie wiem czy to konieczne. Cytat Poprawiłem Ten post edytował Fei 16.06.2012, 22:23:29 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 129 Pomógł: 13 Dołączył: 23.11.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A gdzie tu jakiekolwiek wyrażenia regularne? Wpisuję jako adres e-mail "ala ma kota" i wysyła.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 592 Pomógł: 62 Dołączył: 3.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Drugie - zaraz Polska gra z Czechami więc chłopie idź oglądać a nie obudziłeś się w czerwcu z informatyką ! jak widać, chłopak mądrze wybrał (IMG:style_emoticons/default/oneeyedsmiley02.png) |
|
|
![]()
|
|
@Bateria
Zaraz się tym zajmę Ten post edytował Fei 16.06.2012, 22:26:16 |
|
|
![]()
|
|
PS: Jaki jest sens wykupywać domenę do odrobienia pracy domowej?
Filmweb'a i tak nie przebijesz. Ten post edytował Bateria 16.06.2012, 22:30:50 |
|
|
![]()
|
|
Domena już jakiś czas temu była wykupiona pod zupełnie inną stronę.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 27.04.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Domena już jakiś czas temu była wykupiona pod zupełnie inną stronę. SQL Injection: http://dymara.pl/komedie/str-772'/ |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.09.2025 - 19:38 |