![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 16.04.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie. Mógłby ktoś wytłumaczyć (lub napisać gotowe) jak napisać w PHP , żeby można było z poziomu formularza ustawić <title> innej podstronie ?
index.php
ustawienia.php
* jeśli się myle, pomyliłem dział. Proszę o przeniesienie ![]() Ten post edytował Jemo 13.06.2012, 12:11:50 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zapisz dane z formularza do sesji i odczytaj.
-------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 16.04.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dobra, działa. Ale sesja oczywiście jest na użytkownika. Dało by zrobić tak, żeby to się pokazywało każdemu?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A teraz nie jest widoczna dla każdego? JAk nie pasuje Ci sesja to innego wyjścia nie ma, chyba że wczytasz plik z ustawieniami przed title czyli:
-------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
!@*! - Autor tematu chyba pisze cmsa
![]() W takim wypadku dane zapisuj albo w pliku konfiguracyjnym strony, albo w bazie danych. Gotowców nie dajemy. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 07:35 |