![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 260 Pomógł: 14 Dołączył: 8.09.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Szukam kontrolki ktora umozliwi mi przegladanie listy z paginatora.
W skrócie: mam liste 10 pozycji (divów). Kazdy div ma w sobie ukrytego diva ktory zawiera szczegoly i jego tresc ma sie pokazac dopiero gdy najedziemy na pozycję myszką. Gdy najedziemy na inny element, pozycja ma sie schować, i pokazac ta inna. Szukam czegos co jest ładnie i bajerancko animowane, bo nieanimowaną wersję już mam. -------------------- "The first 90 percent of the code accounts for the first 90 percent of the development time. The remaining 10 percent of the code accounts for the other 90 percent of the development time."
Tom Cargill, Bell Labs |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 433 Pomógł: 64 Dołączył: 29.01.2011 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czyli taki content accordion?
Daj tą nieanimowaną- może coś się z niej wyciągnie : ) Generalnie to da radę coś takiego nawet w kaskadowych arkuszach napisać jeśli rozwiązanie z zastosowaniem najnowszych technik CSS3 Cię interesuje. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 260 Pomógł: 14 Dołączył: 8.09.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://www.ecict.eu/MembersOfWKICT/MembersOfWKICT
O taką w końcu napisałem, ale jakby jakaś gotowa była lepsza to bym zastąpił ją tą inną. -------------------- "The first 90 percent of the code accounts for the first 90 percent of the development time. The remaining 10 percent of the code accounts for the other 90 percent of the development time."
Tom Cargill, Bell Labs |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 13:28 |