![]() |
![]() |
-hugme- |
![]()
|
Goście ![]() |
Mam takie logowanie.
Działa pod Krasnalem na lokalnym serwerze, natomiast nie działa na serwerze w necie. Czy ktoś mi coś poradzi?
Pozdrawiam --- Do umieszczania kodu php mamy znacznik [php] ... hwao |
|
|
![]() |
-hugme- |
![]()
|
Goście ![]() |
Nadmienię, że po wywołaniu strony z kodem wyświetla się komunikat:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by Czy ktoś wie o co tu chodzi? Czekam na odp. |
|
|
-hugme- |
![]()
|
Goście ![]() |
ok. teraz pokazuje się okienko logowania, ale nie przyjmuje hasla i loginu, po trzeciej próbie oznajmia: Anulowano
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 85 Pomógł: 0 Dołączył: 11.11.2003 Skąd: Lubin Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Spróbuj tego. Ale najpierw utwórz plik user.dat o treści JAKIŚ_login:jakieś_hasło koniecznie oddzielone znakiem ":" (dwukropka)
-------------------- Save you mouth for windows!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by
-> Wyslales cos i probojesz dac naglowek w 1 linijce kodu daj ob_start" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual() |
|
|
-hugme- |
![]()
|
Goście ![]() |
kod shizo jest ok, ale zadziałał tylko za pierwszym razem, natomiast na Krasnale działa bez zarzutu
czy to wina serwera, skoro kod jest dobry? nie wiem jak do tego podejść wykorzystując kod shizo za pierwszym podejściem po podaniu hasla pojawila sie strona, ale potem wywołuje po trzy razy logowanie i odrzuca ktoś ma pojęcie o co tutaj chodzi pozdrawiam |
|
|
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 85 Pomógł: 0 Dołączył: 11.11.2003 Skąd: Lubin Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Właśnie to tak działa
![]() ![]() -------------------- Save you mouth for windows!
|
|
|
-hugme- |
![]()
|
Goście ![]() |
BARDZO ZABAWNE ;)
Oczywiscie, że poprawnie wpisuję za każdym razem, ale tylko raz zadziałało. Teraz już nie działa wcale Czy to wina serwera, help help bo potrzebuje? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 13:39 |