![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 0 Dołączył: 29.03.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam problem. napisalem skrypt ktory zapisuje 10 nazw druzyn, wszystko dziala ok, ale musze tam tez dodac button ktory wydrukuje wyswietlona liste druzyn, nie za bardzo wiem jak, bo dodaje button drukowania to znika on po wyswietleniu listy druzyn ktore dodalem. Moglby ktos mi podpowiedziec w ktorym mioejscy powinienem dodac kod buttona.
To jest kod do skryptu:
a to kod buttona:
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 350 Pomógł: 512 Dołączył: 4.01.2009 Skąd: Wrocław / Świdnica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat bo dodaje button drukowania to znika on po wyswietleniu listy druzyn ktore dodalem Zamiast document.write użyj metod DOM-owskich. Wiem, że jesteś początkujący, dlatego napiszę tylko, żebyś użył: document.getElementById('TWOJE_ID').innerHTML ,aby zamienić to document.write Nie jest to najlepsze rozwiązanie, ale najłatwiejsze. Poczytaj o tej konstrukcji, a dowiesz się jak to się robi ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 0 Dołączył: 29.03.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
probowalem ale button dalej nie pojawia sie pod lista druzyn. nie mam pojecia jak to zrobic
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 350 Pomógł: 512 Dołączył: 4.01.2009 Skąd: Wrocław / Świdnica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat probowalem Aha - skoro próbowałeś to ok. Pewnie nie zrobiłeś żadnego błędu i w Twoim przypadku po prostu takie rozwiązanie nie działa... A na serio to pokaż kod! Skoro jesteś początkujący to jest duża szansa, że zrobiłeś coś źle, bo w Twoim przypadku zwrot "próbowałem" najczęściej znaczy - zrobiłem inny błąd( i nie kieruje tego konkretnie do Ciebie. Po prostu tak z początkującymi jest( sam też byłem to wiem ile razy pisałem głupoty i jak denerwowałem pytaniami moich mistrzów ) ![]() Pozdrawiam -------------------- |
|
|
![]()
|
|
juz sobie poradzileem, uzylem documen.write i document.form
![]()
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 08:49 |